Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

Златисти нюанси

Златисти нюанси

Подредба по:
New INOA 4,3 кестеняв златист
New INOA 4,3 кестеняв златист
Бои за коса
18.90 лв.  
New INOA 5,3 светло кестеняв златист
New INOA 5,3 светло кестеняв златист
Бои за коса
18.90 лв.  
New INOA 6,34 тъмно рус златисто меден
New INOA 6,34 тъмно рус златисто меден
Бои за коса
18.90 лв.  
New INOA 5,32 светло кестеняв златисто перлен
New INOA 5,32 светло кестеняв златисто перлен
Бои за коса
18.90 лв.  
New INOA 6,3 тъмно рус златист
New INOA 6,3 тъмно рус златист
Бои за коса
18.90 лв.  
New INOA 7,3 рус златист
New INOA 7,3 рус златист
Бои за коса
18.90 лв.  
New INOA 7,34 рус златисто меден
New INOA 7,34 рус златисто меден
Ампули
18.90 лв.  
New INOA 8,3 светло рус златист
New INOA 8,3 светло рус златист
Бои за коса
18.90 лв.  
New INOA 8,34 светло рус златисто меден
New INOA 8,34 светло рус златисто меден
Бои за коса
18.90 лв.  
New INOA 9,3 много светло рус златист
New INOA 9,3 много светло рус златист
Бои за коса
18.90 лв.